NOV blog za otroke, najstnike, študente, starše ter vse »majhne in velike ljudi«, ki vam je mar za »VAŠ denar«

Zakaj tako rada uporabljam besedo »OTROK«… ko si majhen si itak otrok, ko odrasteš si »v glavi vse, samo otrok ne«, ko se staraš pa rečejo, da se ponovno obnašaš »kot otrok«… tako da, VSAK, ki ima interes in skrb do svojega denarja, je primeren uporabnik te spletne strani…

O čem bo govora?!?

… predvsem o FINANČNIH OSNOVAH, ki so temelj za življenje. Finančno osnovno znanje je namenjeno prav vsakemu otroku, najstniku in študentu, saj mu poda temelj, ki ga potrebuje enkrat, ko začne služiti svoj »pravi« denar.

Veliko je drobnih besed v vsakdanu, ki jih slišijo, ni pa nujno, da jih v resnici sploh razumejo… zato sem pripravila tečaj z naslovom »Denar in najstnik«, ki vsebuje osnovno finančno besedišče, na katerem bo vsak slušatelj gradil svoj temelj finančne razgledanosti.

Iz vseh strani pritekajo informacije, ogromno je knjig, izobraževanj, nasvetov… Pa vendar, graditi se ne dà brez TRDNIH temeljev. Tečaj “Denar in najstnik” bo finančne temelje otroku zagotovo podal.

Če si pa morda želi zakorakati v podjetniški svet, bo možnost obiska tečaja »Osnove podjetništva za najstnike«…

Tečaji se bodo trenutno izvajali preko spletnih platform… sledite “Financam za otroka – DINA” in se pridružite VSI, ki vas zanima »OD KOD IN KAM POTUJE MOJ DENAR«… se vidimo…

Če želite biti obveščeni o novih blogih, tečajih, webinarjih in drugih osnovnih finančnih informacijah, se prijavite na novice na info@financezaotroka.com.

Oglejte si predstavitev in se prepričajte, da je to (pelje na stran tečajev) prava izbira tudi za vas…

Zakaj “DINA”? …sestavljenka iz besede Denar in končnic nekaterih besed, kjer se dnevno srečujemo z le-tem (denarjem)….

Kategorije: Uncategorized

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Avatar placeholder

Vaš e-naslov ne bo objavljen.